Myshoroom

Varianter inom sminkspegel med belysning

För den som bestämt sig för att slå till på en sminkspegel med belysning finns mycket att välja bland, både vad gäller storlek, utseende, funktioner och typ av belysning. Vissa funktioner kan vara viktig för någon medan någon annan helt enkelt bara tycker att den här typen av speglar är snygga, och därför inte kräver så mycket finesser.

Sminkspegel med glödlampor

För den som vill ha en trendig sminkspegel med belysning är modellerna med glödlampor runt om väldigt populära just nu. Dessa finns i olika storlekar och former, som fristående och vägghängda samt med eller utan ram.

Detta är den modell många troligen skulle tänka på när dessa speglar nämns och den fyller inte bara en funktion utan är dessutom väldigt snygg. Glödlamporna gör att speglarna ser riktigt exklusiva och lyxiga ut och den här modellen passar lika bra i sovrummet som i andra rum.

Sminkspegel med LED-ram

En annan variant när det gäller sminkspegel med belysning är en sådan som är utrustat med LED-ram. Dessa ger generellt ett jämnare ljusflöde och har även dom blivit populära. Kanske är det så att dom fyller sin funktion något bättre men det beror förstås också på vilka behov och krav man har.

Även dessa finns i olika utföranden, runda som rektangulära och i många olika storlekar. För den som vill ha en i mindre storlek finns här mer att välja på än vid dom med glödlampor, eftersom just glödlampor kräver en del plats. Sminkspeglar med LED-ram känns lite mer moderna och passar perfekt i det stilrena badrummet men också i sminkhörnan eller var helst man önskar.

Fiffiga funktioner på sminkspegel med belysning

Som synes finns mängder av olika modeller för den som funderar på att köpa en sminkspegel med belysning. Enkla och stilrena varianter och maffiga med snygga detaljer. Förutom utseendet finns också en del funktioner, så som att man kan ställa in ljusstyrkan efter behov. En del sminkspeglar har också förstoringseffekt, vilket kan vara bra för den som behöver se detaljer tydligt.

Inför ett köp och för att hitta rätt kan man ställa sig följande frågor:

  • Vilken typ av belysning passar bäst för dig?
  • Vilka övriga funktioner känns viktiga?
  • Vilken prisklass känns lämplig?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *