Myshoroom

Damparfym

Skönhetsbutiken you.se startade 2017 av Simon Jonsson som drivit skönhetsrelaterade butiker och verksamheter på nätet sedan 2010. Idag jobbar vi med många a de största och ledande bolagen i världen och kan erbjuda parfymer och andra skönhetsprodukter av märken till högsta kvalitet. Perfekt för dig som redan vet vilken parfym du vill ha och inte behöver ge dig ut på stan för att prova dig fram. Även om det också har sin charm så vill man ibland bara köpa på sig det man vet att man ska ha och så det levererat snabbt till hemmet.

Med 150 olika varumärken i vår stock finns här garanterat något för alla. Vårt mål är att bli det självklara valet för alla konsumenter som vill handla skönhetsprodukter, parfym, hårvård, hudvård och makeup. Vårt eget lager finns i Mölndal utanför Göteborg och härifrån sker transporterna direkt ut till våra kunder. Några av de största och mest kända varumärken vi säljer är Calvin Klein, Chanel, Exuviance, Hugo Boss, NeoStrata och Victoria’s Secret.

Brett utbud av produkter

Vi har ett heltäckande utbud inom hudvård av ansiktskrämer, serum, ansiktsmasker, ansiktsrengöring, ansiktsvatten och toner, kroppslotion, brun utan sol, solskydd, produkter för läppar och ögon, skrubb och exfoliering, kemisk peeling och exfoliering. Inom hårvård säljer vi schampo, balsam och conditioner, hårinpackning, serum och hårolja och erbjuder treatments.

Inom makeup hittar du cream, concealer, eyeliner, foundation, highlighter, läppglans, läppstift, makeup set, mascara, nagellack, rouge och solpuder samt ögonskugga. Utöver damparfym har vi även mycket annat i vårt sortiment. Vi erbjuder herrparfym, hårvax, gelé samt vård för skägg och rakning.

Du handlar enkelt direkt på sajten genom att lägga dina produkter i varukorgen och sedan gå vidare till köp. Du betalar tryggt med vår e-handel och vår leverans sker inom 1-2 dagar. Beroende på var du har du sedan produkterna hemma hos dig inom bara några dagar. Smidigare än så blir det inte. Med vårt nyhetsbrev kan du signa upp dig för att få ta del av kampanjer, erbjudanden och rabatter. Vi har bemannad kundtjänst dit du kan ringa för att få hjälp eller har frågor kring våra produkter eller din leverans. Vår kundtjänst är öppen vardagar mellan 10.00 – 14-00 men det går även bra att maila oss.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *