Myshoroom

Trendiga Adidas skor

Trendiga Adidas skor

Ett av världens absolut mest kända skoföretag är utan tvivel Adidas. Adidas har även funnits med rätt så länge i branschen då det grundades år 1949 av Adi Dassler. Varumärket är tyskt och själva namnet är en sammansättning av Adi Dassler. Adi hade även en bror, Rudolf Dassler, som också blev otroligt framgångsrik med sitt eget skoföretag Puma. Adidas har haft otroligt många framgångar men kanske viktigast var det under år 1954. Detta var nämligen det år som Tysklands landslag tog hem guldet i fotbolls-VM. Men vad hade Adidas med det att göra? Fotbollslandslaget hade skor med specialtillverkade skruvdobbar som Adidas skapat.

Klassiska modeller

Adidas skor finns i en rad olika modeller, både för herr, dam och barn. Men genom åren har naturligtvis vissa skomodeller blivit mer populära än andra. Idag har Adidas en kategori som kallas för Originals. Här har man samlat alla de stora och mest klassiska skomodellerna från Adidas, exempelvis Stan Smith. Den här skomodellen har varit populär sedan 70-talet och som fått uppsving flera gånger genom åren. Än idag älskas den vita sneakermodellen otroligt mycket av alla åldrar och oavsett kön. Namnet för skon kommer från Stan Smith, en väldigt känd tennisspelare.

Bekvämt och trendigt

Adidas skor förknippas ofta med hög kvalitet men utan att för den delen vara orimligt dyra. Du kan shoppa mängder av olika skomodeller från skotillverkaren, både streetwear som tuffa sneakers i olika design, men även mängder av olika sportskor. Du kan beställa bekväma fotbollsskor för olika underlag, tennisskor och sköna löparskor. Idag är sneakers otroligt accepterat att använda till de flesta tillfällen. Och inte undra på. Idag kan du hitta otroligt snygga, trendsättande och unika sneakers som fungerar lika bra till ett par jeans som till en festklänning eller kostym.

Under de senaste åren har Adidas samarbetat med hiphop-stjärnan Kanye West som tillsammans tagit fram skomodellen Yeezy. I den här kategorin kan du hitta fantastiska sneakers i olika design, inte sällan med retrovibbar från 80-talet. Prisläget för Adidas Yeezy är betydligt högre än Adidas vanliga skor men det beror på samarbetet och den status som skorna fått i media.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *