Myshoroom

Underkläder för speciella tillfällen

Trosor utan gren, ätbara bh:ar och stay-ups. Ja, kärt barn har många namn men en sak är säker – sexiga underkläder kan se ut precis hur som helst. Beroende på vad du ska hitta på finns det många sexiga underkläder för alla möjliga tillfällen. Med en ribbad kattdräkt med öppen gren är du redo för spännande rollspelsäventyr. Vill du känna dig sexig och sofistikerad kan du välja accessoarer som stay-ups, sexiga strumpbyxor och korsetter. Eller kanske endast ett par nipple-covers? Beroende på vad du gillar finns det olika typer av sexiga underkläder. Du kan bland annat hitta riktigt porriga varianter som:

  • Ätbara bh:ar och trosor
  • String med öppen gren

… Och mycket mer. Men det finns även en mer sofistikerad underkategori när det kommer till sexiga underkläder. Sådana plagg som onekligen ser sexiga ut, men som ändå har något ”classy” över sig. Detta kan exempelvis vara hipstertrosor i svart spets med tillhörande t-shirt bh. Eller ett matchande set med strumpbyxor, strumpbyxhållare, korsett, bh och trosa.

Prisklasser för sexiga underkläder

Sexiga underkläder kan du hitta i alla tänkbara priser. Från några tior till flera tusen kronor. Om du gillar sexiga underkläder med en mer elegant känsla, finns det exklusiva kollektioner hos mängder av butiker, exempelvis hos Hunkemöller. Här kan du hitta matchande set i lyxigt satintyg och spets och med utmärkt passform.

Om du vill kunna använda sexiga underkläder till vardags finns det också mycket att välja bland, och dessutom till låga priser. Satsa helt enkelt på push-up bh eller romantisk balconette-modell och välj ett par matchande trosor, exempelvis i hipster-, tanga- eller string-modell. Spets, satin och färger som svart och rött, ger oftast ett mer sexigt intryck. Dock kan du med fördel bära denna typen av underkläder till vardags. Och trosor och bh:ar behöver naturligtvis inte vara gjorda i spets och satin för att kännas sexiga. Tvärtom finns det mycket att välja bland, exempelvis trosor utan söm, knästrumpor, djupt v-ringade blusar med en bra push-up bh och mycket mer. Det viktigaste av allt för att känna sig sexig är självförtroende. Något du garanterat kommer få när du bär mer speciella underkläder som också känns sköna.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *