Myshoroom

Överfallslarm skyddar och skapar trygghet

För anställda som hanterar pengar så innebär ett överfallslarm stor trygghet. Idag finns mängder av smarta lösningar där ett överfallslarm går att kombinera med till exempel brandlarm, kameraövervakning och porttelefoni.

För anställda som arbetar i utsatta miljöer som till exempel på bensinmackar eller nattöppna restauranger så kan ett överfallslarm vara en stor trygghet. Du kan säkert själv föreställa dig utsattheten man kan känna om du skulle vara ensam på jobbet, det är sent och kassan börjar bli full. Alla arbeten där de anställda hanterar pengar tjänar på att installera ett överfallslarm. De flesta överfallslarm är kopplade till ett vaktbolag som är professionellt utbildade att hantera de flesta situationer som dina anställda kan tänkas hamna i. En del överfallslarm är mobila och går att bära med sig oavsett var du befinner dig i byggnaden. Om ett överfallslarm aktiveras så kan även andra kollegor larmas, detta är viktigt för att personal ska känna sig trygga med varandra och det kan även ha andra fördelar som att det ökar samarbetet mellan kollegor.

Något som i sin tur kan leda till att kundservice ökar, något som i sin tur leder till ökade förtjänster. En del överfallslarm går att kombinera med andra kommunikationslösningar för företag inom till exempel handeln. Sådana lösningar kan till exempel vara möjligheten att kunna kontrollera hur mycket det finns kvar på lagret eller om en kyl behöver fyllas på med läsk. Med smarta kommunikationslösningar kan det även gå att kontrollera om det är larmat ordentligt eller se bilder från eventuell kameraövervakning.

Ett överfallslarm är ofta en del i en större säkerhetsutrustning och de flesta företag som säljer överfallslarm kan även hjälpa dig med saker som inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm, porttelefoni etcetera. Dagens teknik möjliggör smarta kommunikationslösningar där ett överfallslarm är en del av ett system där allt kan samlas i till exempel en mobil enhet. De flesta företag som säljer överfallslarm kan anpassa sina tjänster efter just dina behov. En skräddarsydd lösning är alltid det bästa. För att skydda en verksamhet mot rån är larmmöjlighet en central punkt. Ett överfallslarm som är kopplat direkt till en larmcentral gör att polisen kan tillkallas snabbt och förebygger ytterligare skador om olyckan skulle vara framme.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *