Myshoroom

Lyko – ett stort utbud inom hårvård och skönhet

Lyko - ett stort utbud inom hårvård och skönhet

På nätbutiken, butiken och/eller salongen finner du ett stort utbud inom hårvård och skönhet, allt för att just du ska upptäcka vad du är i behov av eller fylla på dina förråd. På Lyko.se finner du många olika varumärken inom flera olika områden. På hemsidan är det enkelt att finna det man behöver. Kategorierna är uppdelade i underkategorier och givetvis går det enkelt att söka på ett varumärke, verktyg eller liknande.

Stort utbud

Som sagt, Lyko har ett stort utbud när det kommer till hårvård och skönhet. Följande kategorier med medföljande underkategorier finns på hemsidan:

  • Hårvård: Här finner du det mesta inom hårvård, med allt från värmeverktyg och accessoarer till löshår, styling och om du ska färga håret. Givetvis finner du en mängd olika varumärken inom schampo, conditioner och treatment.
  • Hudvård: I denna kategori finns det du behöver för att din hud ska må bra, med produkter inom hudvård, kroppsvård och solprodukter.
  • Smink: Här finns både borstar och andra verktyg samt rengöring och produkter för bland annat läppar och ögon.
  • Parfym: En god parfym är pricken över i:et. Här finner du många olika parfymer och deodoranter.
  • Skönhetsapotek: Inom denna kategori finns kosttillskott, munhygien, fot och handvård, intimhygien, smycken samt hem och SPA.
  • Man: Här finns det mesta som en man kan behöva med produkter för rakning, skägg, hår och hud samt parfymer.
  • Professionell hudvård: I kategorin finns produkter som är handplockade av Lykos auktoriserade hudterapeuter. Här finner du också expertråd, tips för att inspirera dig och svar på vanliga frågor.
  • Barn: Här finns hårvård, hygien och bad samt accessoarer som är speciellt utformade för barn.
  • Underkläder.
  • Premium: Denna kategori har utformats utifrån Lykos passion att utforska, inspirera och guida kunderna till sitt bästa. Urvalet består av spännande och innovativa produkter med varumärken som Clarins, Burberry, bareMinerals, Ralph Lauren, ghd, Voluspa och Yves Saint Laurent.

På Lyko finner du förutom allt ovanstående även kategorier som nyheter för att du ska se vilka spännande produkter som nyss kommit in, utförsäljning där du kan göra rejäla fynd samt populärt just nu för att se vad andra har köpt och anser är bra produkter. Skulle Lyko bli din nya favorit e-handelsplats kan det vara en bra idé att registrera ett konto på en Cashback-sida, på så vis kan du tjäna pengar och bonusar på dina köp hos Lyko, mer till dig helt enkelt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *