Myshoroom

Ha en komplett samling handväskor

Ha en komplett samling handväskor

Det finns många olika typer av handväskor. Vissa är mer praktiska och funktionella, medan andra i huvudsak bidrar till att göra en outfit komplett rent estetiskt. Vilken handväska man bör välja för dagen beror givetvis på flera faktorer, så som hur outfiten ser ut i övrigt och vad det är man ska göra. Behöver man bära mycket är det en större handväska som krävs. Ska man däremot på en lite mer formell tillställning kan det istället vara kuvertväskor, eller något annat lite mindre, som är det bästa valet för dagen.

Storlekar

Som nämnt ovan har storleken på handväskan en stor betydelse för praktikaliteten. Kuvertväskor, till exempel, lämpar sig kanske inte bra att ha med till jobbet, eftersom du knappast får plats med anteckningsblock, pennor och annat i den. I garderoben är det således bra att ha handväskor i olika storlekar, några som är större – och några som är lite mindre. De mindre passar ofta bra om du behöver klä dig formellt. Kuvertväskor och andra mindre modeller rymmer visserligen inte särskilt mycket, men kan å andra sidan vara pricken över i:et till din outfit.

Färger och mönster

Det är bra att ha en övervägande del stilrena handväskor i garderoben, utan alltför uppseendeväckande mönster. På så vis kan du vara lite mer utsvävande med dina kläder om du så önskar, samtidigt som väskan matchar med nästan allt. Förutom att det matchar, kan det också bli en neutral punkt som bryter av en i övrigt vass outfit lite grann. Många skulle nog hålla med om att kontraster är en viktig nyckel i att skapa en intressant uppsättning kläder.

Med det sagt kan även neutrala handväskor finnas i olika färger. De vanligaste och säkraste korten är att ha flera handväskor i brunt och svart. Förutom de mer neutrala väskorna kan det vara kul att ha någon som väcker mer uppmärksamhet. Kanske en – två kuvertväskor med pärlor eller i starka färger.

Tänk på ekonomin

Att bara köpa hem en 7 – 8 handväskor är kanske inget man gör över en dag. Det kan helt enkelt bli väldigt dyrt. Tänk alltid på att prisjämföra om samma produkt finns i flera olika butiker. Det kan du spara en hel del pengar på att göra.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *